+31 50 3016025 mail sturen
Douche zuinig maar toch met comfort

Waterinstallatie en riolering

Om een goede sanitaire voorziening te hebben moet je beginnen met de juiste dimensionering van de koud en warmwater installatie en de riolering. Kwaliteit van de producten zijn ook een onderdeel in de installatietechniek om te komen tot een goed resultaat.

Coolman Elektro & Techniek heeft ruime ervaring en kan u daarmee goed van dienst zijn.

Sanitair

Het kiezen van een sanitaire toestel wat geschikt is voor het doel is niet alleen een technische aangelegenheid maar heeft ook te maken met welke smaak de opdrachtgever heeft qua merk, model en kleur.
Wij hebben zelf geen uitgebreide showroom maar gebruiken de showroom van de toeleverancier waar de laatste trends op gebied van stijl en technieken te vinden zijn. Zo kunnen wij producten leveren die bij de tijd zijn.

Dimensioneren van de installatie is belangrijk

Ventilatie

Ventilatie is zeer belangrijk en moet zorgen voor een goede leef klimaat. 
In het verleden was ventilatie gezien de slechte isolatie van woningen en panden minder van belang. Er waren genoeg kieren en gaten waarlangs frisse lucht de ruimtes kon binnen dringen. Dat is met de nieuwe isolatie normen en luchtdichtheid van gebouwen niet meer het geval en zal er geforceerd door een ventilatie systeem of een warmte terugwinunit (WTW) de binnen lucht gezuiverd moeten worden. 
Voor de juiste oplossing kunt u contact met ons opnemen.

CO2 neutraal
Contact

WE KIJKEN ER NAAR UIT OM VOOR U DE KLUS TE KLAREN