+31 50 3016025 mail sturen

Wilt u weten of uw woning geschikt is voor een warmtepomp?

Doe de 50 graden proef

Doe de proef zoals aangegeven op de site van Milieu Centraal en test of uw woning met lage temperatuur te verwarmen is.

Doe de test Heeft u hulp nodig 
maak een afspraak met ons.
Warm en comfortable

Verwarming

Wij leven in een land met grote temperatuur verschillen. In de zomer kan het lekker warm worden en hebben we verkoeling nodig. Daarentegen in de wintermaanden kan het koud worden en kunnen we niet zonder een hulpbron om het in de woning behagelijk warm te houden.

De juiste verwarming moet u veel comfort geven maar daarnaast moet het ook zuinig zijn.
 
Ik kan me goed voorstellen dat u zich afvraagd "wat zijn de mogelijkheden"  en zal proberen kort en bondig een antwoord hierop te geven.

Installatie op aardgas

Sinds het ontdekken van aardgas in de Groningse velden deed de aardgas gestookte cv ketel zijn intrede en is haast niet meer weg te denken als verwarmingsbron in gebouwen. 
De techniek is in de loop der jaren doorontwikkeld en verbeterd. De techniek heeft zich bewezen en is betrouwbaar.

Om diverse redenen heeft het rijk besloten dat in 2050 niet meer gekookt en gestookt mag worden op aardgas maar met betere en duurzamere oplossingen.
Nu is dat lang niet zo eenvoudig dan het wordt neergezet, zeker voor bestaande woningen moet men weten aan welke voorwaarden moet worden voldaan voordat men overgaat op een andere warmtebron.

"Wilt u weten dit ook bij u toe te passen is en of het rendabel is neem dan gerust contact op".

CV ketel
Zonneboiler behagelijke warmte

Zonneboiler systemen

Een andere mogelijkheid om zonne energie te benutten is het gebruik maken van een zonne collector met boiler systeem. Hier wordt de zonne energie omgezet in warm water wat te gebruiken is als bijvoorbeeld douchewater of het opwarmen van een lage temperatuur verwarmings installatie.
"Wilt u weten dit ook bij u toe te passen is en of het rendabel is neem dan gerust contact op".

Warmtepomp en WTW

Wil je van het gas af en duurzaam energie gaan gebruiken om je woning of pand te verwarmen dan is het als eerste belangrijk dat de woning of pand op de juiste wijze geisoleerd is. Voldoet het aan de eisen dan kan men gaan denken aan lage temperatuur stoken door middel van een lucht/water warmte pomp of een water/water warmtepomp.  Dit kan men combineren met vloerverwarming of lagetemperatuur radiatoren of met luchtverwarming met wtw.
"Zo ziet u maar de keuze is reuze. Wilt u weten dit ook bij u toe te passen is en of het rendabel is neem dan gerust contact op".

CV in combi met luchtbehandeling en wtw
Contact

WE KIJKEN ER NAAR UIT OM VOOR U DE KLUS TE KLAREN